Appartement met privezwembad

13 Juli 2021 - Marco Ensing

€ 99.00

De Dushi Sunshine appartementen liggen aan de oostkant van het prachtige en zonnige eiland Curaçao. Binnen no time bevindt u zich op de mooiste stranden, bereikt u bekende toeristische attracties, het centrum van Willemstad op 15 minuten rijden en het uitgaansleven met de beste eetgelegenheden op 10 minuten afstand. De appartementen zijn volledig ingericht. Koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis, bed- en keukenlinnen en verder alle benodigdheden om uw verblijf tot een super vakantie te maken.

De luxe appartementen hebben 2 slaapkamers en 1 badkamer. Uw badkamer is voorzien van warm water. Er is 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast gelegen het woongedeelte met de keuken.
Het appartement is volledig ingericht en bied plaats aan maximaal 5 personen. U heeft een privézwembad waar u heerlijk kunt relaxen. Het appartement ligt goed op de wind en u heeft een mooi uitzicht. Het appartement heeft airco en gratis wifi.
Wij hebben binnen het elecktronische hek plaats voor ongeveer 4 tot 6 auto's. U krijgt de beschikking over een afstandsbediening.

Onze accommodatie is niet geschikt voor minder validen in verband met de hoogteverschillen binnen de woning.

Boven de appartementen bevind zich onze Bed and Breakfast Sun Sea Sleep. U kunt gebruik maken, in overleg, van de service die wij bieden in de B&B.

Wij adviseren u een auto te huren om het eiland in al haar pracht te ontdekken. Een dag met de auto naar Westpunt raden wij zeker aan. Geweldig mooie stranden, de Boca’s waar de zee in volle kracht op de rotsen beukt en fantastische sproeiers creëert maar ook genieten van de natuur rondom de Christoffelberg.

Wij werken samen met Verwoerd Autoverhuur Curacao.
Voor een goede service, betrouwbare wagen en lage prijs kunt u de onderstaande websites bezoeken.
Meld bij een, eventuele, reservering altijd onze accommodatie.
www.curarentalcars.com

U kunt vast de routeplanner maps.me Curacao downloaden op uw telefoon.
Dat maakt het rondtoeren op het eiland een stuk eenvoudiger.

 

Ligging
Landelijk

Type
Bungalow

Soort
Te huur

Regio
Curaçao

Aantal personen
Maximaal: 5